Utstyr gravemaskiner

Skuffer

Hesselberg Maskin AS leverer det aller meste innen skuffer til din gravemaskin. Skuffer fra leverandører som SMP, Gjerstad, ABL og Klepp har i en årrekke supportert fornøyde kunder med kvalitetsskuffer tilpasset den enkeltes behov. Graveskuffer, pusseskuffer og smalskuffer for alle tenkelige applikasjoner finnes i vårt sortiment. Vi har også et bredt spekter av tannsystemer tilpasset den enkelte skuff og kundens behov.

Rotortilter

Rotortilt er et allsidig verktøy som bidrar til optimal utnyttelse av din maskin og tilhørende utstyr. Muligheter for opptil 45 graders tilting optimaliserer utnyttelsen av din skuff og tillater bruk under vanskelige forhold. Hovedleverandører er Encon Norge og Rototilt AS (tidligere Indexator), som har lang erfaring med tilter til de fleste applikasjoner

Hurtigkoblinger

Hesselberg Maskin AS kan tilby hurtigkoblinger tilpasset de aller fleste skuffer. Dette gjør at bytte av skuff kan skje på en effektiv og trygg måte hvor maskinen enn måtte befinne seg. Våre skuffeleverandører tilbyr koblinger tilpasset hele sitt skuffe-sortiment.

Hammere

Komatsu JTHB-hammere gir enestående slagkraft, lang levetid og lave driftskostnader. I tillegg forbedrer den arbeidsmiljøet til fører og omgivelser. Disse unike fordelene skyldes et innovativ enkelt, men effektiv design og avansert “akkumulatorfri” teknologi. Med et komplett utvalg av 15 hammere fra 75 til 5.000 kg (for maskiner fra 0,7 til 70 tonn), er JTHB hammere ideell for applikasjoner fra anlegg og riving til gjenvinning, gruvedrift og brudd.  Du er garantert å finne riktig verktøy for jobben.

Maskinstyring

Topcon er verdens største produsent og leverandør av maskinstyring til anleggsmaskiner, samt software til bruk på bygg og anleggsplasser.

Gjerstad Products AS   Klepp Mek AS    SMP Parts AB

SB Grävtillbehör AB    Rototilt AS   Engcon Norge

Norsecraft Geo AS – TopCon