Utstyr hjullastere

Skuffer

Hesselberg Maskin AS leverer det meste innen skuffer til din hjullaster. Skuffer fra leverandører som SMP, Gjerstad, ABL og Klepp har i en årrekke supportert fornøyde kunder med kvalitetsskuffer tilpasset den enkeltes behov. Segmentet omfatter Grusskuffer, Steinskuffer, Planeringsskuffer, Snøskuffer og skuffer til diverse øvrige applikasjoner.

Pallegafler/Kranarmer

Hesselberg Maskin AS tilbyr et bredt spekter av pallegafler og kranarmer beregnet på hjullastere i de fleste størelser. Våre leverandører tilbyr både mekaniske eller hydrauliske komponenter i dette segmentet. Drivex og ABL har i en årrekke levert kvalitetsutstyr til våre hjullastere.

Feieutstyr/Snøutstyr

Hesselberg Maskin AS sørger for at vintersesongen kan møtes trygt og forberedt gjennom vårt gode sortiment av snøryddingsutstyr i form av både skuffer og skjær. I tillegg tilbyr vi et bredt spekter av feieutstyr beregnet for alle applikasjoner. Holms, Gjerstad og Tellefsdal er kvalitetsleverandører vi har lang og god erfaring med, noe som bidrar til tilfredse kunder uansett ønske.

Gjerstad Products AS   Klepp Mek AS   SMP Parts AB

ABL Construction Equipment AB   Drivex   Holms Industri AB

Tellefsdal AS   Norsecraft Geo AS – TopCon