KMAX og XS

Del

KMAX og XS

kjlkjl

Komatsu og Hensley har utarbeidet et unikt tannsystem for alle størrelser maskiner. Komatsu KMAX og Hensley XS benytter seg av samme teknologi hvor Komatsu KMAX dekker maskiner fra 6-65 ton og Hensley XS dekker de resterende vektklassene.

SYL

syl1

Syl kan betegnes som en standard gravetann. Profilen er designet for å gi god penetrering og lang levetid i lette til middels masser og vil under disse forholdene holde seg skarp gjennom hele levetiden. Tannen er vendbar og er tilgjengelig i alle størrelser.

RC (Rock chisel)      

rc1

RC er en HD/steintann for gravemaskiner. Den har ekstra slitematerial for abrasive og tøffe forhold. Profilen er designet for å holde seg skarp gjennom hele levetiden. Tannen er vendbar og er tilgjengelig i alle størrelser.

RP (Rock Penetrator)                                                                                                                                                                                                      

tiger1

RP tennene er hjullastertenner. Den er usymmetrisk med slitemateriale på undersiden. Den leveres i tre utførelser, RP1 RP2 og RPX hvor RP1 har minst slitemateriale og RPX har mest (RPX avbildet). og fungerer godt i kombinasjon med segmenter/mellomstykker.

T (Tiger)    

thCAQT14BN

Tiger er en spiss grevetann for maksimal penetrering. Den er som alle KMAX og XS tennene utstyrt med «ribber» over/under og på sidene for å beholde styrken. Tannen er vendbar og tilgjengelig i de fleste størrelser.

Adapter (Tannholder)                                                                                                                                                                                      

tooth3

Tannholderne kan også leveres med «wear cap» til K85, XS115 og XS145 størrelsene.

Låsepinne

låspinn

KMAX og XS låsepinne er en av de enkleste løsningene som finnes på markedet. Den låses og åpnes enkelt med en pipenøkkel. Låsepinnen kan brukes fra 1-4 ganger avhengig av arbeidsforhold og tannskiftintervall.

 

Ønsker du mer informasjon, ta kontakt med din lokale avdeling eller vårt hovedkontor:

Kundesenter: (+47) 22 88 72 01              Sentralbord: (+47) 22 88 72 00