Manitou deler

Del

Smøremidler og vedlikehold

Manitou-reservedeler er nøyaktig de samme komponentene som er designet i maskinen din, noe som sikrer nøyaktig passform og kompatibilitet med andre deler. Ved å integreres perfekt i maskinens generelle arkitektur, bevarer de alle dens originale egenskaper og ytelse. Laget til strengt presise spesifikasjoner, OE-deler bruker kvalitetskomponenter for økt robusthet og bevist effektivitet, noe som resulterer i bedre levetid. Vedlikehold maskinen din med ekte Manitou-deler for å sikre trygghet og maksimal produktivitet, for alle dine landbruks-, industri- eller byggematerialehåndteringskrav.

For å sikre optimal ytelse for motoren og hydraulikksystemene, bruk kun ekte Manitou-oljer og relaterte produkter, spesielt utviklet i tråd med motorprodusentens standarder:

 • Motoroljer
 • Hydraulikkoljer
 • Transmisjonsoljer
 • Dekk oljer
 • Neddykkede og differensialbremser
 • Smøring og smøretilbehør
 • Originale filtre
 • Filtersett dedikert til periodisk vedlikehold
 • Tilsetningsstoffer: Adblue

Filtre

Høyytelses filtermedier:

Utstyrt med våre ekstremt fine filtermedier, har Manitou-filtre et større overflateareal enn konvensjonelle filtre, og holder på opptil 99,99 % av urenheter. Filtermediet er også spesielt utviklet for å begrense trykkfall, forhindre produktivitetstap og komponentskade (kavitasjon). Metallstrukturen som støtter filtermediet beskytter filteret ditt mot risikoen for å bli knust i tilfelle overtrykksvakuum. Kvaliteten på limingen og dens motstand forhindrer også enhver risiko for at filtermediet løsner. Våre krympede filtre er også utstyrt med en avlastningsventil, som i kaldt vær eller ved tilstopping sikrer kontinuerlig væskesirkulasjon og forhindrer kavitasjon eller mangel på smøring.

Den eksepsjonelle kvaliteten til Manitou originalfiltre:

Kun ekte Manitou-filtre er fullt kompatible med maskinen din. Designet med kvalitetsmaterialer og laboratorietestet, er de mer motstandsdyktige mot hydraulisk trykk og vibrasjoner. Deres høykvalitets komposittfiltre renser oljen gjennom dens spesifikke dobbeltlagsstruktur. Spar penger i det lange løp. Ekte Manitou-filtre er mer motstandsdyktige og perfekt designet for maskinen din og beskytter nøkkelkomponentene i maskinen din mot enhver skade, og sikrer optimal ytelse og lang levetid.

Elektriske komponenter

Manitou tilbyr et bredt utvalg av batterier. Utvalgt for ytelse og holdbarhet, unngår de originale produsentens batterier startproblemer. Manitou-batterier matcher perfekt behovene til maskinene dine. Kvaliteten på komponentene deres sikrer lang levetid, noe som er avgjørende for intensiv og vedlikeholdsfri bruk. I tillegg er det garanti på 24 måneder, er praktiske å håndtere og klare til bruk.

De tekniske hemmelighetene til Manitou-batterier:

 • Isolerende, uknuselig og motstandsdyktig mot forskjellige syrer og gasser
 • Utstyrt med kodesystem for flere spenningsregimer
 • Hjelpekontakter i sølvbelagt kobber behandlet mot oksidasjon, festet med en sentral skrue for enkel utskifting ved slitasje
 • Standard kabler
 • Tilkobling ved sveising eller krymping
 • Maksimal spenning på 150 volt.

Hydrauliske komponenter

Manitou-slanger er komplekse: maksimal driftsytelse er resultatet av en presis balanse mellom robusthet og fleksibilitet. Våre designere har optimalisert hver slange for sikre, presise driftstoleranser, basert på forventede trykk og trykktopper som oppleves under bruk. Med hver slange godkjent for en dine dimensjoner og sertifisert for null lekkasje, er Manitou originalslanger de eneste som passer for din spesifikke maskin.

Å velge en feil slange vil ikke bare påvirke ytelsen og holdbarheten til maskinen din, det vil skape et farlig miljø for alle som jobber i nærheten. Dette er grunnen til at slanger må være av samme merke: samme kvalitet, testet for din spesifikke maskin, med samme godkjenningssertifikater. Originale Manitou-slanger kan identifiseres med Manitou-delenummeret på metallbeslagene. Maksimalt trykk er også merket på slangen – nøkkelkriteriet for å fastslå om det er egnet for maskinen din. Manitou slanger leveres også med plugger for å unngå forurensning av komponentene. Sørg for slangesikkerhet og lang levetid ved å kontrollere dem regelmessig med en enkel visuell inspeksjon.

Kjørekomfort

Hos Manitou, en håndteringsspesialist, kjenner vi arbeidsforholdene dine. Hver dag må du opprettholde perfekt sikt fra førerhuset for din sikkerhet, samtidig som du sikrer optimal komfort på førersiden, for å utføre ditt materialhåndteringsarbeid over lange skift. I kaldt vær så vel som i varmt vær er vinduer, vindusviskere, sidedører og speil i frontlinjen mot støt, gjørme og dårlig vær som kan knekke dem eller slite dem ut for tidlig. Frontruten din er skjoldet ditt som vender utover: det garanterer en vidvinkelsynlighet av arbeidsplassen din. Tåke, striper, rykk, områder som ikke er tørket av eller gnidelyder er tegn på at børstene dine er utslitte eller at du har tatt et støt eller sprutet på glasset. Et klart synsfelt inne i maskinen og kvaliteten på glasset bidrar til arbeidskomfort og sikkerhet. Manitou har også utviklet et bredt utvalg av førerhusutstyr som er kompatibelt etter maskintype:

 • solskjerm
 • Bilradioer
 • Lydsystem

Lys

Kun originale Manitou-lys garanterer kvalitet og holdbarhet. Vi har valgt en rekke erstatningsbelysning eller tilleggsbelysning for å øke synligheten rundt maskinen din og lyse opp arbeidsområdet ditt:

 • Arbeidslys
 • Frontlykter og baklykter
 • Trafikklys

Originale Manitou-lys er valgt spesielt for din maskin. De respekterer design- og lysbegrensningene til maskinen din ved å tilby deg kvalitetsmaterialer og komponenter:

 • Halogenpære holdbarhet
 • Led beacon
 • Xenon frontlykt
 • Kvaliteten på det komplette kretskortet og på loddingen av ledningene

Valgt for sin produksjonskvalitet, er Manitou frontlykter perfekt vanntette: skjøtene mellom cabochon og frontlyktens kropp samsvarer perfekt når det gjelder form, lengde og tykkelse for å sikre en perfekt passform. De overholder IP-standarder mot dårlig vær og gjentatt vask. Kretsene og koblingene til Manitou frontlykter er dermed beskyttet mot enhver endring.

Vårt brede utvalg av belysning tilbyr deg kraftige frontlykter og blinklys for å sikre en meget god projeksjon av lys samtidig som det gir et redusert energiforbruk. LED-frontlykter forbedrer kvaliteten på lyset samtidig som de øker levetiden med 5 til 10 ganger. LED-frontlykter har fordelen av å være vedlikeholdsfrie; ingen pærer eller terminaler å skifte. For blinkende lys; de er avgjørende for å kjøre håndterings-maskiner. Sikkerhetselementer; de lar deg bli sett av andre. Kvalitet på komponenter, lysstyrke og robusthet – Manitou originalbelysning sikrer deg en lyskvalitet og beskytter deg mot farene knyttet til arbeidsmiljøet ditt (mørke, dårlig vær, støv). De er godkjent for kravene til aktiviteten din og egenskapene til maskinen din.

Annet

Vi tilbyr også deler til din: