Om oss

Del

Kontaktinfo hovedkontor:
Tlf. (+47) 22 88 72 00
Åpningstider kontor: 08:00-16:00 (ved delebestilling utover kontortid,
bruk vakttelefon: 911 05 280)
E-post: firmapost@hesselberg.no
Besøksadresse: Jeksleveien 70, 2016 Frogner
Postadresse: Postboks 74, 2017 Frogner
Org. nr. 912 194 590

Om oss
Hesselberg Maskin AS er et datterselskap av konsernet AS Sigurd Hesselberg. Konsernet ble etablert i 1897 og har gjennom en lang historie utviklet seg i takt med markedets stadige økende krav og med kundens behov i sentrum. Hesselberg-gruppen har over 300 ansatte og er et finansielt solid og norskeid selskap med aktiviteter innenfor flere markeder. Hesselberg Maskin AS er en av anleggsbransjens største maskinleverandører med landsdekkende salgs- og servicenett.

Vår visjon er at Hesselberg Maskin AS skal være en av landets mest anerkjente maskinleverandører – for våre kunder, ansatte og leverandører. Vi skal levere gode produkter og markedets beste service som sikrer kunder en lønnsom investering og en sikker kontinuerlig drift. Kunden er i fokus hos Hesselberg Maskin AS, og man skal føle seg ivaretatt og verdsatt. Kunden skal oppleve oss som proaktive, forutsigbare og pålitelige over tid. Hesselberg Maskin AS skal styrke kundens konkurransekraft med kvalitetsprodukter og god støtte og vi skal oppleves som en trygg og langsiktig partner med sterk økonomisk ryggrad.

Hesselberg Maskin AS er leverandør av Komatsu anleggsmaskiner, Bomag komprimerings- og asfaltmaskiner, Manitou og Mustang løfteutstyr og andre spesialmaskiner.

 

Åpenhetsloven rapport 2023

Etiske retningslinjer – Åpenhetsloven

Varslingsrutiner Hesselberg