Bli med på laget Maskin 2021

Ledige stillinger

Del

Vi søker avdelingsleder service Østlandet

Vi søker nå en person som kan vise til en strukturert, engasjerende og inkluderende arbeidsform, og som er motivert til å lede vår uteserviceavdeling for Østlandet. Avdelingen består av serviceledere og en gruppe erfarne og svært dyktige mekanikere. I stillingen vil gode kommunikasjonsevner, effektivitet og høy servicegrad være viktig. Kjenner du deg igjen? Da er det kanskje deg vi ser etter!

Les mer og søk her

Ønsker du å skru på Manitou maskiner? Vi søker utemekaniker for Manitou anleggsmaskiner!

Vi er i sterk vekst og søker nå etter en dyktig og motivert mekaniker for å styrke vårt team i Hesselberg Maskin AS. Arbeidet vil bestå i å yte service og utføre reparasjoner på våre kunders maskiner av merket Manitou i Oslo-området.

Les mer og søk her

Vi søker reisende mekaniker til vår avdeling i Trondheim!

Vi er i sterk vekst og søker nå etter en dyktig og motivert mekaniker for å styrke vårt team i Hesselberg Maskin i Trondheim. Hovedoppgaver vil være service og reparasjoner av hovedsakelig Komatsu-maskiner samt veiledning av kunder i riktig retning. Du vil få ansvar for egen kundeportefølje og tilhøre vår avdeling i Trondheim.

Les mer og søk her

Vi søker ny medarbeider til vårt faktureservice-team!

Til vårt fakturaservice-team ser vi etter deg med et genuint ønske om å yte service både mot kunder og kollegaer. Du føler eierskap ovenfor dine ansvarsområder, og for deg er ingen oppgave for liten eller for stor. Du har også en høy grad av ordenssans.

Les mer og søk her

Vi søker ny innkjøper

Motiveres du av en arbeidshverdag med høyt tempo og mange baller i luften? Har du erfaring fra operativt innkjøp og er interessert i å jobbe i et selskap med ambisiøse vekstplaner? Da er kanskje dette jobben du ønsker deg!

Les mer og søk her

Vi søker mekanikere!

Har du en stor interesse for mekanikk?⚙️🔧 Liker du store maskiner? Hesselberg ønsker deg som mekaniker og lærling velkommen!

Les mer og søk på stillinger her

 

Om arbeidsgiveren

Hesselberg Maskin AS er et datterselskap av konsernet AS Sigurd Hesselberg.
AS Sigurd Hesselberg ble etablert i 1897, og konsernet har ca. 290 ansatte og er et finansielt solid og norskeid selskap med aktiviteter innenfor flere markeder. Hesselberg består av flere datterselskap, Hesselberg Maskin AS, Hesselberg Truck AS, Hesselberg Eiendom og Hesselberg Maskin AB i Sverige. Konsernet hadde en samlet årlig omsetning på 1,4 milliarder kroner i 2019. Hesselberg er eneleverandør av Komatsu, Bomag, Manitou, Linde og CVS Ferrari i Norge. Med dette er Hesselberg en av anleggsbransjens største maskinleverandører med landsdekkende salgs- og servicenett. Vår visjon er at Hesselberg skal være blant landets mest anerkjente maskinleverandører for våre kunder, ansatte og leverandører. Vi skal levere gode produkter og markedets beste service, som sikrer våre kunder en lønnsom investering og sikker kontinuerlig drift.