Bli med på laget Maskin 2021

Ledige stillinger

Del

Er du vår nye kundemottaker/deleselger?

Hesselberg Maskin AS søker en dyktig og motivert kundemottaker/deleselger for å styrke vårt team. 

Vi ser etter en som er serviceinnstilt, løsningsorientert og entusiastisk. En må like å jobbe effektivt og selvstendig, samtidig som man samarbeider godt med andre. Vi foretrekker en med bransjeerfaring, men det er ikke ett krav. Kvinner oppfordres til å søke!

Se og søk her

Er du vår nye innkjøper?

Hesselberg Maskin AS søker en dyktig og motivert innkjøper som ønsker å være med på å videreutvikle innkjøpsfunksjonen i et meget spennende marked.

Stillingen medfører utstrakt kontakt med våre serviceavdelinger i hele landet og tett samarbeid med våre leverandører slik at våre eksterne og interne kunder får den beste servicen som er på markedet.

Det er en fordel at du er noe teknisk interessert, men det er heller ikke et krav. Du må ha evne til å tenke nytt, være nøyaktig og effektiv i en hektisk hverdag.

Se og søk her

Er du vår nye produktleder?

Vi ønsker å styrke vårt salgssupportteam og søker produktleder for minimaskiner Komatsu og Bomag.

Vi ser etter en ambisiøs produktleder som ser muligheter og tolker hindringer som utfordringer. Vi søker en selvgående og positiv medarbeider med stor arbeidslyst, som samtidig er systematisk og strukturert. Du blir en sentral person som vil bidra til å styrke Hesselberg Maskin AS ute i markedet.

Les mer og søk her

Mekaniker Larvik /  region sør (Vestfold, Buskerud, Telemark og Agder)

Vi søker etter dyktige og motiverte mekanikere for å styrke vårt team. Arbeidet vil bestå i å yte service og å utføre reparasjoner på våre kunders maskiner i region sør (Vestfold, Buskerud, Telemark og Agder). Stillingene er selvstendig, og du vil bli utstyrt med egen servicebil.

Les mer og søk her

Mekaniker Oslo og Akershus

Firmaet er i vekst og vi søker derfor etter en dyktig og motivert mekaniker for å styrke vårt team.

Arbeidet vil bestå i å yte service og å utføre reparasjoner på våre kunders maskiner hovedsaklig i Oslo og Akershus. Stillingen er selvstendig, og du vil bli utstyrt med egen servicebil.

Les mer og søk her

Ønsker du å drifte vårt splitter nye lager?

Vi søker en engasjert, strukturert og løsningsorientert logistikkleder. Du skal lede og styrke vår felles logistikkfunksjon for virksomhetene i konsernet. Stillingen rapporterer til administrerende direktør.

Les mer og søk her

 

Om arbeidsgiveren

Hesselberg Maskin AS er et datterselskap av konsernet AS Sigurd Hesselberg.
AS Sigurd Hesselberg ble etablert i 1897, og konsernet har ca. 290 ansatte og er et finansielt solid og norskeid selskap med aktiviteter innenfor flere markeder. Hesselberg består av flere datterselskap, Hesselberg Maskin AS, Hesselberg Truck AS, Hesselberg Eiendom og Hesselberg Maskin AB i Sverige. Konsernet hadde en samlet årlig omsetning på 1,4 milliarder kroner i 2019. Hesselberg er eneleverandør av Komatsu, Bomag, Manitou, Linde og CVS Ferrari i Norge. Med dette er Hesselberg en av anleggsbransjens største maskinleverandører med landsdekkende salgs- og servicenett. Vår visjon er at Hesselberg skal være blant landets mest anerkjente maskinleverandører for våre kunder, ansatte og leverandører. Vi skal levere gode produkter og markedets beste service, som sikrer våre kunder en lønnsom investering og sikker kontinuerlig drift.