Bli med på laget Maskin 2021

Ledige stillinger

Del

Selger i Agder på Komatsu og Bomag

Vi ønsker å styrke vårt salgsteam med å søke etter en selger for Komatsu og Bomag maskiner i Agder. Vi ser etter en ambisiøs selger som alltid ser muligheter og tolker hindringer som utfordringer. Vi søker en selvgående og positiv medarbeider med stor arbeidslyst, som samtidig er systematisk og strukturert. Du blir en sentral person som vil bidra til å styrke Hesselberg Maskin AS ute i markedet.

Les mer og søk her

Mekaniker Oslo og Akershus

Firmaet er i vekst og vi søker derfor etter en dyktig og motivert mekaniker for å styrke vårt team.

Arbeidet vil bestå i å yte service og å utføre reparasjoner på våre kunders maskiner hovedsakelig i Oslo og Akershus. Stillingen er selvstendig, og du vil bli utstyrt med egen servicebil.

Les mer og søk her

Ønsker du å drifte vårt splitter nye lager?

Vi søker en engasjert, strukturert og løsningsorientert logistikkleder. Du skal lede og styrke vår felles logistikkfunksjon for virksomhetene i konsernet. Stillingen rapporterer til administrerende direktør.

Les mer og søk her

 

Om arbeidsgiveren

Hesselberg Maskin AS er et datterselskap av konsernet AS Sigurd Hesselberg.
AS Sigurd Hesselberg ble etablert i 1897, og konsernet har ca. 290 ansatte og er et finansielt solid og norskeid selskap med aktiviteter innenfor flere markeder. Hesselberg består av flere datterselskap, Hesselberg Maskin AS, Hesselberg Truck AS, Hesselberg Eiendom og Hesselberg Maskin AB i Sverige. Konsernet hadde en samlet årlig omsetning på 1,4 milliarder kroner i 2019. Hesselberg er eneleverandør av Komatsu, Bomag, Manitou, Linde og CVS Ferrari i Norge. Med dette er Hesselberg en av anleggsbransjens største maskinleverandører med landsdekkende salgs- og servicenett. Vår visjon er at Hesselberg skal være blant landets mest anerkjente maskinleverandører for våre kunder, ansatte og leverandører. Vi skal levere gode produkter og markedets beste service, som sikrer våre kunder en lønnsom investering og sikker kontinuerlig drift.