Bli med på laget Maskin 2021

Ledige stillinger

Del

Vi søker ny innkjøper

Motiveres du av en arbeidshverdag med høyt tempo og mange baller i luften? Har du erfaring fra operativt innkjøp og er interessert i å jobbe i et selskap med ambisiøse vekstplaner? Da er kanskje dette jobben du ønsker deg!

Les mer og søk her

Vi søker mekanikere!

Har du en stor interesse for mekanikk?⚙️🔧 Liker du store maskiner? Hesselberg ønsker deg som mekaniker og lærling velkommen!

Les mer og søk på stillinger her

 

Om arbeidsgiveren

Hesselberg Maskin AS er et datterselskap av konsernet AS Sigurd Hesselberg.
AS Sigurd Hesselberg ble etablert i 1897, og konsernet har ca. 290 ansatte og er et finansielt solid og norskeid selskap med aktiviteter innenfor flere markeder. Hesselberg består av flere datterselskap, Hesselberg Maskin AS, Hesselberg Truck AS, Hesselberg Eiendom og Hesselberg Maskin AB i Sverige. Konsernet hadde en samlet årlig omsetning på 1,4 milliarder kroner i 2019. Hesselberg er eneleverandør av Komatsu, Bomag, Manitou, Linde og CVS Ferrari i Norge. Med dette er Hesselberg en av anleggsbransjens største maskinleverandører med landsdekkende salgs- og servicenett. Vår visjon er at Hesselberg skal være blant landets mest anerkjente maskinleverandører for våre kunder, ansatte og leverandører. Vi skal levere gode produkter og markedets beste service, som sikrer våre kunder en lønnsom investering og sikker kontinuerlig drift.