Hesselberg har blitt forhandler av Topcon

Publisert: 13.06.2023
Del

Hesselberg er stolte av å kunne dele nyheten om at vi nå har blitt forhandler av Topcon. Dette er med på å styrke oss som totalleverandør for våre kunder.

Topcon er verdens største produsent og leverandør av maskinstyring til anleggsmaskiner, samt software til bruk på bygg og anleggsplasser.

Tim Jørstad i Hesselberg leder satsningen og har hovedansvaret for Topcon. Han vil følge opp selgere, gi dem nødvendig opplæring og bistå dem i kundemøter. I tillegg vil han ha ansvaret for produktutvikling og sørge for at vi hele tiden er oppdatert på nyheter fra Topcon.

«Jeg vil utvikle våre tjenester og produkter fremover slik at vi blir en enda mer attraktiv samarbeidspartner for våre kunder» sier Tim Jørstad. Han vil også legge til at utleiemaskinene hos Hesselberg vil bli utstyrt med Topcon, noe som gjør at kundene kan teste ut systemet.

Sammen med seg på laget har han Hans Martin Hedum, som har lang erfaring fra bransjen. I Hesselberg vil han nå ha ansvaret for support og opplæring av Topcon. Han vil bistå selgere og sørge for opplæring av egne teknikere og mekanikere, samt support og opplæring av kunder. Skulle du som kunde trenge hjelp er vi tilgjengelig på telefon (22 88 72 72) fra kl. 0700-1900 mandag til torsdag, og fra kl. 0700-1500 på fredag.

«Med dette samarbeidet ønsker vi å styrke oss som totalleverandør for våre kunder, slik at de kun har et firma og forholde seg til når det gjelder utstyr og maskiner. Flere spennende ting er på gang og vi vil utvide vår portefølje innen teknologi til bygg og anlegg fortløpende» Avslutter Tim Jørstad.

Har du spørsmål ta kontakt med Tim Jørstad på mail: tijo@hesselberg.no eller telefon: 95059313