Hesselbergmaskin_tore sandvik_erik lyngar

Vi utvider salgstroppen I region Øst – hils på vår nye maskinselger Tore Sandvik

Publisert: 14.10.2022
Del

«Vi vokser og styrker salgsapparatet I region øst med en ny maskinselger. Vi ønsker Tore Sandvik velkommen I Hesselberg,» forteller salgsleder Erik Lyngar.

Tore Sandvik er vår nye mann på laget. Han vil jobbe sammen med selger Petter Skaare, og Tore vil ha ansvar for Komatsu og Bomag I områdene Oslo, Asker og Bærum, mens Petter har Oslo og Akershus. «Jeg føler meg trygg på at kunder I regionen nå vil få veldig god oppfølging av Petter og Tore som skal deler ansvaret,» sier Erik.

Tore er opprinnelig tømrersvenn, men kan fortelle at han fort byttet retning da det var mye annet som fanget interessen og hans engasjement. Han kommer fra TT-Teknikk der han har jobbet med salg av rørfornying til privat og proffmarked. Tore har jobbet med salg i 8 år og forteller at det er noe han trives veldig godt med.
«Min motivasjon er å lære noe nytt og selge store heftige produkter, samt det å bygge nye gode relasjoner med kunder og kolleger.
Jeg ser frem til å ha Hesselberg som min arbeidsplass i lang tid fremover.» fortellerTore.

Vi i Hesselberg er stolte over å ha fått Tore med på laget!

Finn kontaktinformasjon til Tore her