Hesselberg_mekaniker_lærling

Vi søker mekanikere!

Publisert: 23.09.2022
Del

Har du en stor interesse for mekanikk?⚙️🔧 Liker du store maskiner? Hesselberg ønsker deg som mekaniker og lærling velkommen!

Om HESSELBERG

Hesselberg Maskin AS er et datterselskap av konsernet AS Sigurd Hesselberg som ble etablert i 1897. Konsernet har i overkant av 300 ansatte, og hadde en samlet årlig omsetning på 1,7 milliarder kroner i 2021. Hesselberg er eneleverandør av Komatsu, Bomag, Manitou, Linde og CVS Ferrari i Norge, og er med dette en av anleggsbransjens største maskinleverandører med landsdekkende salgs- og servicenett.

Vår visjon er at vi er sterkere sammen. Vi skal levere gode produkter og markedets beste service, som sikrer våre kunder en lønnsom investering og sikker kontinuerlig drift. Vi trenger derfor DEG med på laget slik at vi kan yte den beste servicen markedet noen gang har sett! 

Kontaktperson

Hils på vår Servicesjef i Norge – Thomas Vidøy. Han sier – «Mulighetene som mekaniker er uendelige, og vi trenger deg som har interesse for mekanikk/elektronikk/hydraulikk, liker å jobbe selvstendig og er en positiv og motivert person.

Vi bidrar med gode og konkurransedyktige betingelser, positivt og godt arbeidsmiljø og stadig nye utfordringer. Vi vil også at du får den beste opplevelsen i din lærling-periode.»

Lurer du på noe? Ta kontakt med Thomas da vel!
Tlf:  (+47) 907 26 987
Epost: thvid@hesselberg.no

 

 

 

 

Hvordan er det å jobbe i Hesselberg?

Vi har tatt en prat med 3 av våre dyktige mekanikere, trykk på lenken for å lese mer om deres arbeidsdag.

Hesselberg_mekaniker_lærling_victoria Hesselberg_mekaniker_geir atle Hesselberg_mekaniker_ove edgar

 

 

 

 

 

 

 

VI ØNSKER DEG VELKOMMEN MED PÅ LAGET!