Vi styrker troppen I Østfold – Sven Unneberg går over til maskinsalg

Publisert: 26.08.2022
Del

Salgsleder I Øst, Erik Lyngar forteller at Østfold er et spennende distrikt I utvikling. Derfor styrker vi nå selgerstaben med Sven på maskinsalg som skal jobbe sammen med selger Rune Kristoffersen – Vi ser frem til å få med Sven på laget!

 Sven Unneberg er et kjent navn for mange I Østfold og området rundt. Han har jobbet I Hesselberg I 17 år og har hatt mange hatter internt – nå gleder han seg til nye utfordringer med salg av maskiner fra Komatsu og Bomag.

 Vokst opp med Hesselberg

Sven er 3 generasjons Hesselberger. Hans farfar jobbet som selger I Østfold og hans far jobbet på delelageret, så vi kan trygt si at Sven har vokst opp I bransjen og kjenner både firmaet og kundene våre godt fra før. Han har fagbrev som Mekaniker og hans første jobb I Hesselberg var som mekanikerlærling på verkstedet. Etter det har han vært på Delelager og jobbet med ordremottak og  han har også vært Serviceleder for uteservice I Østfold og Oslo. De siste 6 årene har han jobbet som ettermarkedsselger I Østfold og omegn.

Sven kan fortelle at han trives veldig godt I Hesselberg, og er takknemlig for tilliten han får med nye arbeidsoppgaver. Det er spennende å lære noe nytt – Jeg gleder meg til å få frigjort mer tid til kundebesøk og kunne være mer på veien. forteller Sven.

Kontakt Sven her