Vi har inngått samarbeidsavtale med Rental.One

Publisert: 18.08.2022
Del

Vi er stolte av å kunne dele nyheten om at vi til nå har levert 7 Komatsu gravemaskiner, valsetog og diverse utstyr fra Bomag til Rental.One.

Rental.one tilbyr nye og moderne anleggmaskiner, biler og utstyr, og deres visjon er å lede an innen miljøvennlig teknologi og kostnadseffektive løsninger – “da er det veldig gøy å være med på laget og bistå med at deres utleiepark er spekket med kvalitetsmaskiner fra oss” forteller salgsansvarlig I Rogaland for Hesselberg Maskin, Trond Sandanger.

Innkjøpssjef Kenneth Folkvord og Daglig leder Kjetil Friestad hos Rental.one kan fortelle at det er god fart i markedet og at etterspørselen på maskiner øker. To av de nyinnkjøpte gravemaskinene, Komatsu PC78US-11 er allerede i arbeid ute i henholdsvis Bergen og på Jæren, og Bomag BW226 25T valsetog er for tiden på prosjekt i Nord-Norge.

På bildet ser vi fra venstre Administrerende direktør i Hesselberg Andreas Corwin, Daglig leder i Rental.One Kjetil Friestad, Salgsansvarlig i Rogaland Hesselberg Trond Sandanger og innkjøpssjef Rental.One Kenneth Folkvord. 

 

Kenneth i Rental.one er fornøyd med å ha inngått innkjøpsavtale med Hesselberg. «Vi satser stort på utleie av anleggsmaskiner i hele Norge, og vi føler oss godt ivaretatt og verdsatt som kunde hos Hesselberg. Vi har flere spennende ting på gang med Hesselberg fremover» forteller Kenneth. «Vi er også godt rigget med servicebiler og stort verksted for ettermarkedet. Vi påtar oss faste oppdrag og utfører årskontroller og sertifiseringer av anleggsmaskiner» legger Kjetil til.

«Vi setter stor pris på denne tilliten og gleder oss til samarbeidet fremover. Sterkere sammen» avslutter Andreas Corwin.