Nye Ultra Light Manitou (ULM)

Publisert: 09.03.2022
Del

Manitou har i dag lansert sin nye Ultra Light Manitou (ULM) som skal være mer kostnadseffektiv, lettere å bruke og lettere å transportere. Det vil i første omgang bli lansert to ulike modeller; ULM 412 H og ULM 415 H. Maskinene veier mindre – under 3 tonn – noe som gjør den perfekt for en tilhenger med tillatt totalvekt på 3500 kg. Disse maskinene har en bredde på 1,49 m, høyde på 1,92 m og løftehøyde på 4,3 m. De to ulike modellene kan løfte enten 1,25 tonn (ULM 412 H) eller 1,5 tonn (ULM 415 H), og kommer med en rekke tilleggsutstyr for landbruk noe som gjør maskinen veldig allsidig.

At disse kan transporteres på en henger gjør at den er lettere å frakte mellom oppdrag, og transport tiden og -kostnadene reduseres. Samtidig vil «Stop & Start» alternativet bidra til en kostnadsreduksjon sammen med en rekke andre forbedringer i blant annet hydraulikk tanken. Maskinene er også lettere å vedlikeholde takket være en større åpning til motorrommet, en egen «MyManitou» app, samt andre praktiske løsninger.

Kjørekomfort og sikkerhet er også viktig. Det er ingen trappetrinn for å komme inn i maskinen og operatørene har en 360 grader uhindret sikt for sikkert arbeid. ULM teleskoptruck har en automatisk parkeringsbrems og tilbyr tre kjøremoduser; 2WS, 4WS og krabbemodus.

Maskinene er klare til å bestilles, og første levering vil finne sted i Q4. Kunne dette vært ett produkt for deg? Ta kontakt med din nærmeste Manitou selger for mer informasjon.