Morten Gultvedt Entreprenør AS slår til med den første Special Edition maskinen

Publisert: 10.02.2022
Del

Morten Gultvedt Entreprenør AS kjøpte i 2012 den første hybridmaskinen til Komatsu – HB215-1. Nå 10 år senere var han den første i Norge til å få utlevert sin PC290LC-11 Special Edition maskin. Hesselberg elsker kunder som liker å satse på de nye maskinene, og vi setter utrolig pris på tilliten vi får. Morten Gultvedt Entreprenør AS har kjøpt hele 9 Komatsu maskiner de siste årene og de er ikke annet enn kjempefornøyd. Morten sier selv, etter dagens overlevering, at «førsteinntrykket er bra», og vi i Hesselberg håper at maskinen fortsetter å levere i årene fremover!

Det er satt på ekstra forsterkning på sidene, og det skal etterhvert legges sort folie også her. Maskinen er også levert med rototilt (som ikke fremkommer på bildet).  

Ønsker du deg også en slik maskin? Ta kontakt med din lokale selger og vi hjelper deg gjerne!