Manitou Limited Edition maskin er solgt!

Publisert: 24.12.2021
Del

For noen uker siden hadde vi gleden av å overlevere Norges eneste Manitou MLT 737 Limited Edition til vår kunde Linjebygg AS på Kolsnes. Det var vår salgsansvarlig – Kim Gregersen, regionsjef – Bjørn Rune Heen og mekaniker – Rafal Policinski som hadde gleden av å overrekke denne spesielle maskinen. Her ble det gjennomgått en opplæring til brukerene og en gjennomgang av hele maskinen. Dagen ble avsluttet med kake og en spesiell gave håndplukket til denne maskinen.

Denne maskinen har vært rundt om i hele Norge på utstilling i 2021, og vi har nå hatt gleden av å overrekke den til en heldig kunde. Det er kun produsert 133 stk av denne Manitou maskinen i verden, og Linjebygg var så heldig å få den siste som ble produsert – nr. 133. Vi gratulerer Linjebygg AS med en fantastisk flott og meget spesiell maskin og håper de blir fornøyd med denne. Tusen takk for tilliten!

Dere kan lese mer om saken på AT.no