På hjul mot mobbing_sammen mot mobbing_hesselbergmaskin-min

På hjul mot mobbing – sammen mot mobbing

Publisert: 15.04.2021
Del

Vi er stolte av å kunne fortelle at vi har inngått et samarbeid med den dyktige gjengen bak «På hjul mot mobbing».

På bildet ser vi fra venstre Magnus Winther, salgsansvarlig Trond Sandanger i Hesselberg og Christoffer Asmundsen foran en Chevrolet Camaro Transformers edition.

En gruppe med håp om å lyse opp hverdagen for barn som ikke har det så bra. Bli med og stopp mobbingen og gi et barn en dag med 100 % fokus og et pusterom fra det som er vanskelig.

Gjengen bak prosjektet

Bak «På hjul mot mobbing/Sammen mot mobbing» finner vi Magnus Winther, Christoffer Asmundsen og Olav Skretting. De startet prosjektet på eget initiativ like før jul, og de er per i dag 3 sjåfører og en jente på «kontoret» som heter Rebekka. De jobber alle frivillig for sammen å kunne tilby en drømmedag til barn som av ulike årsaker har behov for litt ekstra oppmerksomhet og støtte. Typiske aktiviteter er kjøring med sportsbiler, radiostyrte biler, rullebrett-aktiviteter og å spise svære burgere. Alt for å gi gode opplevelser for barna.

De holder til i Stavanger, og Magnus forteller at interessen har eksplodert og de har allerede over 200 barn på venteliste for en drømmedag. Facebook-gruppen «På hjul mot mobbing» ble opprettet 11. desember 2020, og per 15. april 2021 har den 41.200 medlemmer! «Vi jobber på spreng for å kunne svare alle, og vi er så takknemlig for all støtte vi allerede har opplevd å få både fra lokalsamfunnet og resten av Norge» forteller Magnus.

Alle bidrag hjelper

Vi i Hesselberg er glade og ydmyke over å være med på dette samarbeidet og håper vi kan være med å bidra for å styrke den fantastiske jobben disse gutta gjør!  Vår avdeling i Stavanger vil bli ett stopp på veien for de barna som ønsker å være med å få prøvekjøre gravemaskin. Vi har også bidratt med en donasjon.

Vil du være med og støtte – og lese mer om denne fantastiske gjengen: https://www.motmobbing.no/