Jonstad Auto_hesselberg maskin

Hesselberg og Jonstad – styrker seg midt mellom Oslo og Trondheim

Publisert: 12.04.2021
Del

Hesselberg inngår samarbeid på service og driften av ettermarked med Jonstad Auto på Alvdal.

«Vi er stolte over å kunne fortelle at vi har inngått ett samarbeid med Jonstad Auto på Alvdal» forteller Andreas Moe, Regionsleder Øst i Hesselberg. «Dette for å bedre responsen vår ovenfor kundene i distriktet. Jonstad Auto skal utføre service og andre reparasjoner på våre produkter, som ett supplement til våre egne mekanikere.»

Jonstad Auto AS ligger midt imellom Oslo og Trondheim langs Rv3. De er et servicesenter og verksted for lastebil og personbil. De har i tillegg utsalg av utstyr og deler til både industri og bileier. «Vi er opptatt av å holde kundene på veien og etterstreber god og rask service. I dag er vi 15 årsverk og er i stadig utvikling. Vi er glade for å kunne samarbeid med Hesselberg på service av utstyr og maskiner» forteller Øystein Müller i Jonstad Auto AS.

Les mer om Jonstad Auto AS her

Andreas forteller at det har blitt utført opplæring på 3 stk hos Jonstad og de er klare til oppstart. «I tillegg oppretter vi ett lager hos dem, med filter, olje og andre servicedeler. Vi gleder oss over dette samarbeidet og tror dette vil bli til stor glede for våre kunder i distriktet» avslutter Andreas Moe.

Les saken på tungt.no