Petter Heyerdahl_produktleder Komatsu

Ny produktleder Komatsu – Velkommen Petter!

Publisert: 06.04.2021
Del

Vi har gleden av å ønske Petter Heyerdahl velkommen I Hesselberg Maskin. Petter vil ha ansvar for Doser, Hjullaster, Dumper og Veihøvel. (alle Komatsus produkter utenom Gravemaskin.)

Petter er 48 år, bosatt i Nittedal. Han kjenner godt til Hesselberg, han har jobbet som leverandør av tredjepart produkter til Hesselberg i 26 år. 10 år via Norsecraft Maskin AS sentralsmøring (Nå Norsecraft Tech), de siste 16 årene via Leica Geosystems AS innen de fleste fagomr. vedr maskinstyring, med de siste 3 årene som Product Manager hos Leica Geosystems sentralt.

«Jeg har alltid hatt et godt øye til Hesselberg maskin som en utrolig spennende arbeidsplass, så når tilbudet dukket opp var jeg sikker på at dette ville passe meg bra. Jeg gleder meg veldig til å ta fatt i produktene jeg skal ha ansvaret for, og bygge videre på en fantastisk organisasjon» forteller Petter.

«Vi er glade for å ha Petter på laget» forteller Claus Konow, avdelingsleder salgsorganisasjon. «Vi ser ham som en viktig ressurs for Hesselbergs videre vekst i tiden fremover, og ønsker ham hjertelig velkommen».

Les også saken på AT.no