Komatsu_HD605_franzefoss_hesselbergmaskin_tipptruck

Leveranse av Komatsu HD605 tipptruck til Franzefoss Pukk AS av Harald Eik AS

Publisert: 30.11.2020
Del

Den dyktige gjengen i Harald Eik AS er ikke helt ukjent med å transportere tunge maskiner. Forrige uke var det en kveldstur på 82,2 tonn med Komatsu krefter som skulle leveres til Franzefoss Pukk AS. En tipptruck Komatsu HD605.

I kveld blir det kjøring etter klokka 22:00 og med politieskorte siden dette er spesialtransport på over fire meter i bredden. Den erfarne sjåføren fra Harald Eik AS, Patrick Ansgard og den like erfarne sjåføren, som i kveld var følgebilsjåfør, Øyvind Lermo er klare.

Les hele saken i Anleggsmagasinet her

Komatsu_HD605_franzefoss_hesselbergmaskin_tipptruck_2

Første rundkjøringa er relativt trang, men det går med litt finjustering. Foto: Fredrik Saugstad