Komatsu_hybridgravemaskin

Komatsu har kjørt 300 millioner hybride timer i Europa

Publisert: 30.11.2020
Del

1000 hybride Komatsu gravemaskiner produsert

På Komatsu sin fabrikk i Storbritannia er det nå produsert over 1000 hybrid gravemaskiner for det europeiske markedet. Komatsu var tidlig ute med hybrid teknologi på gravemaskiner. Disse maskinene har til nå spart 11 millioner liter diesel forteller produkt Kjell Kåre Espedal i Hesselberg Maskin.
Etter over 20 år med kontinuerlig utvikling, tre generasjoner maskiner og ni års salg, har Komatsu hybrid-maskiner gått over 3 millioner driftstimer i Europa. Den originale 21 tonns HB215 og den nyere 38 tonns HB365 er bevist kostnadseffektive alternativer til konvensjonelle hydrauliske gravemaskiner.
Les mer om dette i Anleggsmagasinet her: Tre millioner hybride timer
Ler om om dette på Tungt.no her: Komatsu Europe feirer 1000 hybride gravemaskiner produsert i Storbritannia for det europeiske markedet

Dette sier våre kunder om hybrid fra Komatsu;

Referanse_komatsuhybrid_hb215_habcontruction
Referanse_komatsuhybrid_hb215_kajpedertveitas
Referanse_komatsuhybrid_hb365_dalemaskin
Her kan du lese mer om Komatsu hybridsystem