Manitou_naboen_fossilfri-1100x638

7 nye Manitou 200 ATJ E til Naboen AS

Publisert: 29.10.2020
Del

Dette er en av syv nye elektriske bomlifter av typen Manitou 200 ATJ E  hos utleieselskapet Naboen. De har ambisjoner om å drive fossilfri utleie innen 2030.

«Flaggskipet i vår innovasjon er Oxygen-merket, maskiner med lavt eller null utslipp. Investeringen fra vår gode samarbeidspartner Naboen viser at vi beveger oss i riktig retning. Vi er veldig takknemlige for samarbeidet med drømmeteamet i Naboen. For tilliten og entusiasmen vi deler for å gjøre vår felles virksomhet mer bærekraftig og miljøvennlig,» sier Alain Becque. Han er visepresident Global Fleet Sales i Manitou.

Trykk her for å lese hele saken i Anleggsmagasinet 

Trykk her for å lese mer om den nye helelektriske maskinen fra Manitou

Manitou 200 ATJ E