Servicemekaniker Kristian Strand_hesselbergmaskin_komatsu

Anleggsmekaniker Kristian Strand

Publisert: 28.07.2020
Del

En bauta i Trondheim

Vi har mange dyktige ansatte i Hesselberg, en av de er vår driftige servicemekaniker Kristian Strand som jobber i Trondheim. Kristian er 32 år og bosatt i Klæbu. Han er utdannet anleggsmekaniker og begynte som lærling i Hesselberg i juni 2007 på verkstedet på Ranheim. Allerede mot slutten av 2007 fikk han egen servicebil og fikk ansvaret for det som da var Nord-Trøndelag. Han har siden jobbet med disse kundene, samt noen i Trondheim.

Kristian har i løpet av disse årene fått en stor kundekrets, og vi opplever stadig å se kunder som deler at de er svært fornøyde med jobben Kristian gjør for dem.

«Ny episode i serien Hesselberg Maskin leverer og legger lista. Vi ringer før lunch, og får service i løpet av dagen. God ferie Kristian, vel unt!»

Jonas Myhr, daglig leder / Jernbetong AS

«Det er ikke annet å gjøre enn å skryte av Kristian. Super kar med stå-på-vilje og svarer alltid med det samme når jeg ringer han. Samtidig vet han det meste. Genuint interessert og en trivelig kar!»

Erlend Buland Øien, maskinfører / Bratås Maskin AS

Kristian sier han stortrives med å skru Komatsu, det er varierte dager og mange trivelige kunder som gjør arbeidsdagen fin.

Servicemekaniker Kristian Strand_2

Vi er glade for å ha deg på laget Kristian 😊