Komatsu HB365LC-3_beltegraver_gjermundshaug anlegg

Gjermundshaug Anlegg har utvidet maskinparken med 3 nye maskiner fra Komatsu

Publisert: 09.07.2020
Del

ConExpo messen fikk en brå slutt tidligere i år, da Corona brøt ut underveis. Men selv om messen ikke gikk helt som planlagt, ble enden på visa god for maskinparken til Gjermundshaug Anlegg som kjøpte 3 stk nye Komatsu maskiner å fylle maskinparken med. Gjennom våren har vi hatt glede av å levere nye maskiner til den dyktige gjengen. Vi og salgsansvarlig Roger Wang takker så mye for tilliten og gratulerer med nye Komatsu krefter i parken.

Les mer på Tungt.no her

Gjermundshaug Anlegg AS har base i Alvdal og Elverum og driver entreprenørvirksomhet innen mange ulike tjenesteområder, samt vakt og fagrelaterte tjenester til jernbanevirksomhet.
(Anleggs- og entreprenørselskapene Gjermundshaug Anlegg AS og Anlegg Øst Entreprenør AS utgjør kjernevirksomheten i Gjermundshaug Gruppen.) Vi ønsker samtidig å gratulere de med sin til nå aller største kontrakt signert. Du kan lese mer om det her

Første maskin, en Komatsu PC210LC-11 ble overlevert i mai av Hesselberg mekaniker Ole Christian Granli og selger Roger Wang.

Komatsu PC210LC-11 beltegraver_gjermundshaug anlegg

Maskinfører Artur fra Gjermundshaug fant fort godplassen bak spakene i maskinen.

Komatsu PC210LC-11_gjermundshaug anlegg_sjåfør Artur

I starten av juni var det Komatsu PC290LC-11 sin tur.

 

Komatsu PC290LC-11 beltegraver_gjermundshaug anlegg

I sjåførstolen ser vi Martin Grøtting som kunne fortelle at han gledet seg til å sette i gang arbeid i den nye maskinen.

Komatsu PC290LC-11_gjermundshaug anlegg_maskinfører Martin Grøtting

Fra Hesselberg var selger Roger Wang, serviceansvarlig Ole Christian Granli og ettermarkedsselger Roy Mathisen med på overleveringen. Kenneth Andersen fra Maskinstyring AS var også med, sammen med Knyt Åeng som er maskinansvarlig hos Gjermundshaug.

Komatsu PC290LC-11_beltegraver_overlevering Gjermundshaug Anlegg

I slutten av juni var det tid for overlevering av siste maskin, Komatsu HB365LC-3.
På bildet fra venstre ser vi mekaniker i Hesselberg Ole Kristian Granli, maskinansvarlig i GA Knut Åeng, Kenneth Andersen fra Maskinstyring AS, Pål Ligård og sjåfør/innkjøper Anders Gjermundshaug.
Komatsu HB365LC-3_beltegraver_gjermundshaug anlegg

Maskinen skal gå i arbeid med breddeutvidelse av riksvei 3. Maskinen skinner flott når du kjører forbi!

Komatsu HB365LC-3_beltegraver_gjermundshaug anlegg

 

Vi ønsker lykke til med nye maskiner, og takker for handelen og tilliten.