Petter Bakøy AS _ Manitou 2150 teleskoptruck

Petter Bakøy AS bruker Manitou på fasaderehabilitering

Publisert: 06.07.2020
Del

I Trondheim på Othilienborg Borettslag er den dyktige gjengen i Petter Bakøy AS godt i gang med fasaderehabilitering av borettslagets 408 boenheter. Jobben omfatter utskifting av vindu og dører, etterisolering utvendig fasade, isolering og omtekking av tak og drenering. Med seg på jobben har de med seg sine maskiner fra Manitou. Her ser vi blant annet Manitou MRT 2150+ teleskoptruck og 160 ATJ+ knekkarmslift i full sving!

Stig Anders Skalmerås, maskinfører Petter Bakøy AS sier følgende:

«Jeg har vært maskinfører siden 2004, og har i løpet av den tiden prøvd de fleste maskiner på markedet men ingen kan måle seg med Manitou. Jeg kjører MRT 2150+, det er min 3 MRT og den er nyttig til kraning, lasting og erstatter for meg behovet for en kran og kranbil. Veldig fornøyd med Manitou maskinen».

Petter Bakøy AS_ Manitou MRT 2150+ teleskoptruck_ Stig

Petter Bakøy AS_Manitou_5

Vi takker for flott tilbakemelding og vi gleder oss til å se det ferdige resultatet. Lykke til videre med jobben!