Manitou moss

Manitou i Moss

Publisert: 29.06.2020
Del

Kjenner du til vår avdeling i Moss? Vi tilbrakte en solrik dag med gutta i Moss, og ble litt bedre kjent med dem og hva de driver med.

Moss er vårt hovedlager for Manitou, så alle maskiner kommer direkte hit fra fabrikken. Her blir de stelt pent med i vente av sine nye eiere.

 

Vår avdeling i Moss består av (fra venstre) Per Willy Olsen (71), Bjørn Tandberg (61) og 8 stk driftige mekanikere.

Per Willy_Bjørn_hesselberg maskin avd moss

Per Willy kommer opprinnelig fra Serviceteknikk, som han startet sammen med 3 andre i Østfold i 1986. De tok serviceoppdrag i hele Østfold. Linde kontaktet Per Willy angående agentur, og da startet samarbeidet med Hesselberg. Hesselberg kjøpte 50 % av Serviceteknikk i 2001, og i 2016 kjøpte Hesselberg resten. De flyttet inn på tomta på Moss i 2003.

Per Willy er utdannet mekaniker, og tror vi trygt kan kalle han vår «altmulig-mann» ute i Moss. Kunden er alltid i fokus, og Per Willy sitt motto er «får du en telefon er det noe kunden ønsker hjelp til, da må man følge opp og løse dette».

Manitou_lager moss

 

Bjørn er opprinnelig trailersjåfør og har tidligere jobbet på Europris. Han startet i Hesselberg for 2 år siden, og jobber som logistikk koordinator. Er det noen som har full kontroll på hvor maskinene er, så er det Bjørn. Vi overhører flere samtaler på telefon, og han kan raskt fortelle hvilke maskiner som står hvor og hvilket utstyr som er på hvilken maskin.

Bjørn fungerer også som «plassjef». Både han og Per Willy tar gledelig imot alle kunder som kommer innom, og hjelper til der det trengs.  De er begge veldig serviceinnstilt og har stor fokus på å pleie kundeforhold. Når man så vidt er innom spørsmålet om pensjon til Per Willy (en mann i sin beste alder), smiler han lurt. «Jeg er glad i praktisk arbeid og at noe skjer. Jeg har stor arbeidsglede og trives godt her, så jeg vil jobbe så lenge det er gøy».

Hjertelig velkommen til vår avdeling i Moss – for en trivelig maskinprat, en titt eller spørsmål vedrørende maskin eller service.

«Ingen jobb er for liten, ingen jobb er for stor». sitat gutta i Moss 🙂

Se her for kontaktinformasjon