Morten Wernberg_Albert Knudsen_nyansatt Hesselberg Maskin AS

Ny selger i Trøndelag

Publisert: 26.05.2020
Del

Vi styrker troppen i Trøndelag – og har gleden av å ønske Albert Knudsen velkommen til Hesselberg. Albert skal sammen med Tore Polden ha ansvar for salg av Komatsu og Bomag i Trøndelag. På bildet ser vi salgssjef Morten Wernberg og Albert Knudsen foran flotte, gule Komatsu maskiner med et ekte Corona-håndtrykk.

Albert Knudsen (46) er fra Trøndelag og har de siste 5 årene jobbet som maskinselger i Entrack. Albert startet karrieren i anleggsbransjen som mekaniker hos Syltern AS. Han har også jobbet som tekniker i Pon Equpiment og med landmålingsutstyr i Leica/Scanlaser, så dette er en mann med lang og bred erfaring fra bransjen og faget.

Vi ønsker Albert hjertelig velkommen til Hesselberg familien 🙂

Albert sin kontaktinformasjon finner du her.

Les mer her