Komatsu_Hammere bilder_nett2

Komatsu Hydrauliske hammerserie

Publisert: 19.05.2020
Del

Komatsu JTHB-hammere gir enestående slagkraft, lang levetid og lave driftskostnader. I tillegg forbedrer den arbeidsmiljøet til fører og omgivelser. Disse unike fordelene skyldes et innovativ enkelt, men effektiv design og avansert “akkumulatorfri” teknologi. Med et komplett utvalg av 15 hammere fra 75 til 5.000 kg (for maskiner fra 0,7 til 70 tonn), er JTHB hammere ideell for applikasjoner fra anlegg og riving til gjenvinning, gruvedrift og brudd.  Du er garantert å finne riktig verktøy for jobben.

  • Lang levetid
  • Lave driftskostnader
  • Kan brukes under vann
  • Automatisk smøring
  • Passer til alle bæremaskiner
  • Kvalitetsprodukt utprøvd over tiår

Kontakt oss

Kampanjeark_Hammere Komatsu