Østasfaltas_lindeberg_bomag

Øst Asfalt AS får jobben gjort med Bomag

Publisert: 27.04.2020
Del

Øst Asfalt legger asfalt på nytt bygg på Lindeberg

De dyktige gutta i Øst Asfalt AS jobber i disse dager med å legge asfalt på vårt nye hovedkontor på Lindeberg. For å få jobben gjort har de med seg sine Bomag maskiner. Det er imponerende å se hvordan de jobber, det er nøyaktig og effektivt.

østasfaltas_lindeberg_bomag_2

Startet bedrift i 2012

Danielius Padrostis (Daniel) kom til Norge fra Litauen i 2012 og startet Øst Asfalt AS i 2015. Han ble kjent med Jan Ove Laugerud (Bomag selger i Hesselberg) da Jan Ove hadde opplæring av Daniel da han startet å jobbe som asfaltør i Norge. Da Daniel startet firma Øst Asfalt kjøpte han sin første maskin av Jan Ove, og de har siden holdt kontakten. Det har nå blitt mange Bomag i stallen hos Øst Asfalt, de har nå 3 valser: 1, 2,5 og 9 tonns, en Bomag BF300 utlegger, Bomag BM600 asfaltfres og en Mustang.

østasfalt_bomag_lindeberg

 

God og effektiv service

Daniel og hans kollega Frank Jostein Stenkjær forteller at det viktigste for de er oppfølgingen og service de har fått på sine maskiner fra Hesselberg. «Vi er avhengig av at ingen maskiner står stille, det ødelegger hele prosessen, der har Jan Ove og Hesselberg alltid stilt opp og gitt oss service og rask bistand når det har vært behov» forteller Daniel.

Østasfalt_bomag_lindeberg

 

 

Vi takker for flott asfaltering utenfor vårt nye bygg, og ser frem til et videre godt samarbeid med Øst Asfalt AS.