Overlevering Gjerstad skuff

Vinner av julekalender

Publisert: 15.01.2020
Del

Splitter ny pusseskuffe fra Gjerstad

I går tok vi turen til Sarpsborg for å gjøre et hyggelig ærend. Vi hadde da gleden av å overlevere premien til vinneren av kalenderluke 24 på vår julekalender på Facebook. Den heldige vinneren ble Tommy Bråthe, som fikk en splitter ny 210L fast pusseskuffe fra Gjerstad.

Det var en blid vinner som møtte oss. Tommy Bråthe jobber til daglig som maskinfører, og har kjørt gravemaskin i 47 år. Til daglig kjører han en Komatsu PC365LC-11, så selv om skuffen ikke blir montert på denne maskinen er han ikke i tvil om at skuffen vil komme godt med i maskinparken.

Vi vil igjen takke Gjerstad for bidraget til vår julekalender, og takk til alle som deltok i konkurransen.

På bildet ser vi vår salgsrepresentant i Østfold Ole Eriksen, Tommy Bråthe og CEO Tor Kjetilson Moe fra Gjerstad.