Manitou fabrikk Bologna

Utstyr til din Manitou Teleskoptruck

Publisert: 07.11.2019
Del

Med korrekt utstyr til blir mulighetene mange

«En teleskoptruck uten utstyr er ikke særlig til nytte.»

I starten av oktober dro 5 av våre Manitou-selgere til den italienske Manitou-fabrikken i Castelfranco like utenfor Bologna. Her fikk de lære mer om hvilket utstyr som kan brukes på en Manitou, og om alle mulighetene man har. Det er stadig nyheter og utvikling innenfor dette området, så her er det viktig å holde kunnskapen ved like.

Manitou_bologna

Manitou har et rikholdig utvalg av utstyr som brukes til sine teleskoptrucker. På fabrikken i Castelfranco var det en grundig gjennomgang av blant annet skuffer, vinsjer, jibber, mannskapskurver, kroker, dekkskifteutstyr, feiekoster, gafler, samt et stort utvalg utstyr for landbruksbransjen. Det var stort fokus på å vise at utstyr fra Manitou holder den høyeste grad av kvalitet og sikkerhet.

Manitou_Bologna

Manitou_Bologna_solnedgang

Etter to lærerike dager, reiste selgerne hjem med masse ny kunnskap som nå ønsker å dele med deg.

 

Vi takker Manitou for et flott og lærerikt opplegg! 

Vil du vite mer om hvilket utstyr og maskin som passer deg og dine behov? Ta kontakt med en av våre hyggelige selgere i dag for en trivelig maskinprat 🙂