Staven Grus i Øksnes kommune starter med asfalt. Det får de til ved hjelp av Bomag utlegger og vals.

Publisert: 08.10.2019
Del

Bomag får asfaltjobben gjorT

For 17 år siden solgte de fire fetterne i Staven Grus sine gårdsbruk for å satse videre på steinbrudd. De har i dag 23 ansatte og en maskinpark som spenner fra 5-tonnere og opp i 50 tonns gravemaskiner. De har i løpet av årene bygget seg opp til å bli en stor lokal entreprenør ytterst i Vesterålen.

Da de har opplevd at de ofte måtte vente på asfaltentreprenørene de har brukt, har de nå tatt saken i egne hender og begynt å legge asfalt selv. De har fått levert en ny Bomag BF300 utlegger og en Bomag BW600 trommevals. Det lover godt for fremtiden da ordreboka var fylt med 15 kunder som ville ha asfaltert før maskinene var kommet til bygda.

Vi gratulerer med nye maskiner – og gleder oss til å følge dere videre på (den asfalterte) veien 🙂

Les hele saken her