Storsatsning for Sigurd Hesselberg AS

Publisert: 27.08.2018
Del

Etter lang driftstid på Økern har Konsernet med blant annet Hesselberg Maskin AS og Hesselberg Truck AS vokst ut av sine lokaler og investerer nå i et gigantbygg sør for Kløfta.

Helt siden Hesselberg startet i 1897 har selskapet utviklet seg mer og mer til å bli en av Norges mest komplette maskinleverandører med store agenturer som Komatsu, Linde, Manitou og Bomag.

Bygget på hele 16.000 m2 skal stå klart første kvartal 2020. På tomten som måler ca 40 mål skal alt av verksted, delelager, administrasjon og maskinlager fra Hesselberg Maskin og Hesselberg Truck flyttes inn under ett og samme tak. Etter grundige vurderinger av tomt og bygg er beslutningen tatt om å bygge på Bulk Park Lindeberg.

På den nye tomten vil kunder kunne komme og teste ut maskiner på et helt nytt demoområdet både ute og inne. Nybygget, med et fotavtrykk på 13.000 m2, på Sørum vil være godt synlig langs E6, med Lindeberg stasjon som nærmeste togstasjon.

” At vi har aksjonærer som er villig til å satse så stort ser vi på som en utrolig tillitserklæring av det vi gjør her i Hesselberg. Våre aksjonærer har vært på jakt etter tomt en stund og hovedutfordringen har vært å finne en tomt som var stor nok for våre behov. Nå vil vi være godt plassert langs E6 på vei opp til Gardermoen og har den plassen vi trenger. Vi gleder oss til å flytte inn i et topp moderne bygg som er tilpasset vår drift og vår planlagte vekst og utvikling. Dette er et bygg for fremtidens Hesselberg!”

Sier Administrerende direktør Kai Paulshus.