Årets Manitou forhandler 2017

Publisert: 12.06.2018
Del

Torsdag 8. mars deltok en delegasjon fra Hesselberg Maskin på Manitous årlige forhandlerkonferanse for Norden og Baltikum. Konferansen ble avholdt i Vilnius, Litauen.
Hesselberg Maskin stakk av med den gjeveste prisen, nemlig prisen for
«BEST MATERIAL HANDLING & ACCESS SALES PERFORMANCE 2017».
Med andre ord; Årets Forhandler!

2017 ble et turbulent år for Manitou i Norge, etter at deres forhandler gjennom nesten 40 år, Normann Olsen Maskin, fikk beskjed av sin eier om å avslutte sine maskinagenturer.
I april var en ny forhandleravtale med Hesselberg Maskin inngått, og på rekordtid har de etablert en ny salgs- og serviceorganisasjon i Norge. Noen av ressurspersonene fra Normann Olsen fikk nye roller i Hesselberg Maskin. Nytt delelager ble bygget opp, og nye maskiner bestilt og fordelt til Hesselbergs avdelinger omkring i landet. Et hovedlager og klargjøringssenter ble etablert i Moss. Serviceapparatet har blitt utvidet med mange nye servicemedarbeidere, som har blitt kurset på Manitous produkter. Sett på bakgrunn av at Hesselberg Maskin måtte starte et nytt agentur i hui og hast, og kun fikk 8 måneders normal drift, er det desto mer imponerende å oppnå prisen for årets forhandler allerede første år.
Det lover godt for fremtiden.

Manitou er verdens ledende produsent av løfteutstyr/materialhåndtering for ulendt terreng. Dette omfatter blant annet teleskoplastere, kompaktlastere, lifter og gaffeltrucker.

På bildet fra venstre:
Aryo Kattang, innkjøper, Jean Rouault, Salgssjef Manitou Nord Europa,Thor Tveter, Salgssjef Manitou Norge, Kai Paulshus, Administrerende direktør, Owe Hegre, KEY account, Ilmars Nartish, Adm.dir Norden/Baltikum Andreas Corwin, Ettermarkedssjef og Laurent Bonnaure Markedssjef Manitou.