Vei og Anlegg 2018

Publisert: 22.03.2018
Del

Hesselberg Maskin inviterer deg til Vei og Anlegg 2018!
Vi i Hesselberg Maskin gleder oss enormt til årets største begivenhet i bransjen og stiller opp med representanter fra salg, service og Ettermarked fra Komatsu, Bomag og Manitou i tillegg til vår samarbeidspartner SG Finans.
Store forberedelser er på gang!
Vi gleder oss til et besøk fra deg på vår stand, du finner oss på stand nr. C29
Vi serverer kaffe og noe å bite i.

Messens åpningstider:
Onsdag 2. mai – lørdag 5. mai kl.: 10.00 – 18.00
Søndag 6. mai kl.: 10.00 – 15.00

GRATIS ADGANG.
Messen er gratis for alle besøkende – men det krever at du har et adgangskort. Som tidligere vil det være mange besøkende under messedagene – og vi anbefaler deg å registrere deg slik at du ikke trenger å stå i registrerings kø for å få dette adgangskortet (det kan ta lang tid)!

Unngå kø – forhåndsregistrering til denne linken

For større grupper gjelder denne linken