Har vunnet stor kontrakt med Veidekke Industri

Publisert: 21.12.2017
Del

Hesselberg Maskin AS har vunnet stor kontrakt med Veidekke Industri

( Oslo – 11.12.2017) Veidekke utsendte en forespørsel på tandemvalsere i september i år og etter noen måneder med forhandling klarte Hesselberg Maskin å få handelen i havn. Avtalen ble signert 14. november og i løpet at 2018-sesonogen skal hele 16 Bomag-valser fra Hesselberg overleveres Veidekke Industri. Kontrakten har en verdi på 6.600.000,-.

Odd Enger, salgssjef for Bomag og Veekmas i Hesselberg Maskin har hatt Veidekke som kunde i en årrekke, og samarbeidet har vært preget av god dialog og jevnt salg over mange år. Veidekke har hatt tilsvarende maskiner i sin maskinpark og vet at maskinene har lang levetid og lite vedlikehold.
– Vi tror at deres tidligere erfaring med Bomag har spilt en sentral rolle i disse forhandlingene. Veidekke har like stort fokus på levetidskostnaden som på innkjøpskostnaden. Våre Bomagvalser er de beste på markedet og holder jevnt lave driftskostnader. Det er viktig for alle entreprenører at det ikke blir for mange reparasjoner etter fire-fem år. Da blir det en dyr maskin å eie.
Veidekke har også strenge HMS-krav til blant annet førermiljø, og har stort fokus på gode arbeidsforhold for sine førere. Her vet vi
også at Bomag leverer gode løsninger.

Vi er veldig fornøyde med Veidekke som kunde og samarbeidet fungerer veldig godt. Våre servicegutter sier det alltid er hyggelig å
komme ut til en Veidekke-avdeling, og vi ser frem til et langt og godt samarbeid fremover, sier Odd Enger.

Ordren på 16 tandemvalser fra Bomag skal fordeles over hele landet, fra Larvik i sør til Alta i Nord.
Leveranse 2018:
2 stk BW 90 SC5,
4 stk BW 100 AD5,
3 stk BW 120 AD5,
3 stk BW 138 AD5,
2 stk BW 154 AP 4i AM m/ Asfalt manager
1 stk BW 174 AP 4i AM m/ Asfalt manager
1 stk BW 206 AD5 AM m/ Asfalt manager
En av maskinene leveres med GPS