Understell

Kampanje på Understell fra Komatsu og LIS

Publisert: 26.09.2017
Del

Et understell kan utgjøre så mye som 50 % av maskinens vedlikeholdsutgifter, så valg av riktig understell er viktig.

Hesselberg Maskin AS leverer understell fra LIS og Komatsu som er en ledende produsent av understell med stor fokus på kvalitet. Vi leverer komplette understell, ferdig skrudde kjeder og plater til løse deler som; løpehjul, underruller, overruller, sprockets, kjeder og plater. Vårt brede sortiment dekker de aller fleste behov i markedet med levering av gummibelter, roadlinere og stålbelter til gravemaskiner og dosere. Volummodellene lagerføres slik at vi kan sørge for rask levering.

 • Passer til alle modeller
 • Høy kvalitet
 • Brett sortiment på lager
 • Deler og komplette understell

Vi leverer:

 • Kjeder
 • Plater
 • Sprocket
 • Løpehjul
 • Underruller
 • Overruller
 • Beltestyring

Kontakt oss i dag for tilbud