Økte salgstall på dumpere

Publisert: 16.11.2016
Del

Hesselberg Maskin har økt salget på dumpere og er stolte av å ha levert maskiner til både Veidekke, Franzefoss og Oster Pukk den siste tiden.

I høst har Hesselberg Maskin levert 8 Komatsu-dumpere ut i det norske markedet. Totalt i Norge selges det ikke mange slike maskiner pr. år og vi er godt fornøyd med at vi har klart å ta en så stor del av kaken. Fornøyelig er det også at maskinene er levert til så solide entreprenører.

Komatsu HD405-7 (7)

«Det er godt at de har fått øynene opp for våre dumpere. Nå skal Hesselberg Maskin bevise at vi er en totalleverandør som både leverer gode maskiner og et pålitelig servicetilbud» sier Ole-Johnny Jenssen, storkundeansvarlig i Hesselberg Maskin.

Komatsufabikken i Japan har i lengre tid jobbet med å forbedre disse maskinene ytterligere og nå har de virkelig kommet med produkter som passer det norske markedet utmerket. Dumperne til Komatsu er et premiumprodukt og noe av det beste vi har i produktrangen. Kjennemerket til produktet er høy driftssikkerhet, komfortabelt og trygt operatørmiljø og god støydemping. De har også et fjæringssystem som er helt unikt, og her er det ingen som slår oss.Komatsu HD605-7 dumper

Hesselberg Maskin er nesten alene i Norge om å være en totalleverandør av maskiner til større prosjekter. Vi har hele produktrangen, fra minimaskiner, hjullastere til dosere og store dumpere. I tillegg til maskiner i Japansk toppkvalitet må vi levere god oppfølging. Vi har den siste tiden hatt fokus på delelager, logistikk og opplæring av mekanikere. Et godt ettermarked blir nøkkelen for suksess i fremtiden og Hesselberg Maskin skal nå bevise for Veidekke, Oster Pukk og Franzefoss at vi er tilliten verdig, avslutter Jenssen.

Les mer om dumpere her.