For de STORE jobbene – PC490LC-11 Heavy Duty

Publisert: 03.06.2016
Del

På Bauma i april viste Komatsu frem sin nye PC490LC-11 HD. Nå er maskinen også klar for det norske markedet. For de interesserte kjører Hesselberg Maskin demo i juni/juli på Gardermoen. Ta kontakt med din selger for å avtale prøvekjøring.

De største forskjellene fra PC490LC-11 til HD-versjonen (Heavy Duty) er inntil 15 % økt produktivitet, forsterket bom og stikke + bedre samkjøring mellom hydraulikken og Steg IV-motoren.

HD-versjonen har videre forsterkninger på strategiske deler av graveaggregatet og en annen profil på programvaren, som gjør at kraften utnyttes bedre under tung lasting.

Utviklingen av Komatsu PC490LC-11 HD kommer som en følge av blant annet studier og intervjuer med norske kunder i norsk miljø. Komatsu sine ingeniører har gjort observasjoner når maskinene går i tung lasting av stein, og lyttet til det brukerne av maskinene har sagt. Resultatet er PC490LC-11 Heavy Duty.

For de interesserte kjører Hesselberg Maskin demo i juni/juli på denne modellen på Gardermoen. Ta kontakt med din selger for å avtale prøvekjøring.

PC490LC-11 Heavy Duty (2)