NYE KOMATSU PC210LC-10 PLUS+

Publisert: 27.05.2016
Del

Nå kommer nye Komatsu PC210LC-10 PLUS+ på markedet. Med denne maskinen har Komatsu tatt steget videre. Nye, større bomsylindre, oppgraderte prioriteringsventiler og hydraulikksentral bidrar til å gjøre maskinen raskere, sterkere, mer presis og komfortabel i hydraulikkbevegelsene. Løftekapasiteten er økt med opptil 23 % sammenlignet med standard PC210LC-10.

OPPGRADERT UTGAVE
Komatsu kommer nå med oppgradert utgave av volummodellen PC210. På den nye 23 tonns gravemaskinen er det gjort vesentlige oppgraderinger på hydraulikksystemet. Maskinen er fra før utstyrt med et avansert lastavkjennende hydraulikksystem (loadsensing hydraulikk). Dette for å gi riktig oljetrykk og mengde til enhver tid. Med dette hydraulikksystemet vil man spare diesel da hydraulikkpumpene gjør den jobben som trengs til en hver tid og man unngår at pumpene jobber unødig når dette ikke trengs.

OG HVA SIER KUNDENE SOM HAR PRØVD MASKINEN?
Kunde Fred Olsen og sjåfør Verner Olsen i Våler Graveservice AS kjenner godt til Komatsu. De har opp gjennom årene hatt flere Komatsu gravemaskiner og kjenner spesielt godt til PC210. Firmaets nyeste skudd på Komatsu-stammen er en 25 tonns korthekk gravemaskin,
en Komatsu PC228USLC-10. Begge kommer frem til følgende konklusjon om den nye PLUS+ maskinen:
«Dette er en helt annen maskin enn de tidligere Komatsu PC210 vi har hatt. Maskinen er mer presis i hydraulikken, finplanering går som en drøm, maskinen er raskere og virker sterkere enn sin forgjenger. Denne gangen har Komatsu virkelig truffet.»